Grønt regnskab 2021 FN verdensmål
Danmarks økologiske jordbrugsfond.
15931
post-template-default,single,single-post,postid-15931,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4103

Grønt regnskab 2021 FN verdensmål

Grønt regnskab 2021 FN verdensmål

FORORD

Hvis et regnskab skal give mening i vores forståelse af verden og dens udfordringer, bør der naturligvis tænkes i flere bundlinjer end blot de økonomiske.

Med udgangspunkt I Danmarks Økologiske Jordbrugsfond`s, stiftet af Økologisk Landsforening og Danmarks Naturfredningsforening i 2017, vedtægter er det tydeligt at man ønsker at sætte aftryk på kloden med et nuanceret billede. Således kan en økonomisk bundlinje ikke stå selv, nej der bør altid tænkes i mindst 4 bundlinjer:

  • Bæredygtig økonomi
  • Natur, miljø og klima
  • Sociale bidrag
  • God ledelse & samarbejde

 

Danmarks Økologiske Jordbrugsfond stiftede i 2018 datterselskabet Dansk Økojord A/S. Dette selskab står for at skaffe aktiekapital og køber landbrugsejendomme i Danmark, for således at efterleve fondens vedtægter.

Igennem årene har vi således arbejdet med og udvikler stadig på det, et grønt regnskab med afsæt i FN`s verdensmål.

Vi er landet på ikke færre end 9 verdensmål.

Under hver mål har vi en 3 deling. Dvs. Først Kommer det overordnede mål , dernæst eksempler fra FN på hvorledes der kan arbejdes og etableres forudsætninger for at nå målet . Sidst er der så et felt med opnåede resultater, som er de konkrete mål Danmarks Økologiske Jordbrugsfond og Dansk Økojord A/S i fællesskab har opnået.

God læsning!

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.